Vrijwilligers

Help een mooie dag nog mooier te maken

Elke dag zetten we ons bij De Bilthuysen in om de mensen die onze hulp nodig hebben goede zorg te bieden. Tegelijkertijd bezorgen we ze een fijne dag, wat misschien nog veel belangrijker is. Gezien worden voor wie je echt bent, de aandacht krijgen die je verdient, een behaaglijk gevoel krijgen omdat mensen om je geven, daar gaat het om. Dat kunnen we echter niet alleen. Om van elke dag een feestje te kunnen maken, hebben we jou nodig. Wij zijn de slingers, maar jij bent de confetti! Jouw hulp kan een groot verschil maken voor de mensen die wij helpen.

Vrijwilligers De Bilthuysen

Ben je op zoek naar leuk en uitdagend vrijwilligerswerk? Kijk dan eens bij onze vrijwilligersvacatures! 

Wat je als vrijwilliger voor anderen betekent

Eén van de grootste complimenten die je kunt krijgen als je hulpbehoevend bent, is om gezien en gehoord te worden door iemand die uit vrije wil en onbaatzuchtig tijd met je spendeert. De vrijwilligers bij De Bilthuysen zijn de onmisbare schakel tussen de bewoners en het leven van alledag. Een klein gebaar heeft vaak een grote invloed, en is voor veel mensen die wij helpen hét bewijs dat zij nog steeds midden in de maatschappij staan, in plaats van aan de zijlijn. Het plezier is echter niet alleen voor hen. Wij garanderen je een boel vrolijkheid, gezelligheid, en dankbaarheid voor je inzet.

Wat je als vrijwilliger kunt doen bij De Bilthuysen

Uitjes die wij voor onze cliënten organiseren, worden vaak begeleid door vrijwilligers. Ook helpen zij bij activiteiten zoals handwerken, optredens, geheugentraining, bingo, wandelen, koken en/of bakken. Misschien heb je zelf wel een goed idee over hoe je meer kleur kunt brengen in de levens van de mensen die wij helpen? We horen het graag en staan in principe open voor elk idee.

Angelique Stevens
Avatar Vrouw 1
Vrijwilligerscoördinator

 

 

Meer info of vragen?

Of een gesprek om de mogelijkheden eens te verkennen? Dan kun je contact opnemen met onze vrijwilligerscoördinator.

 

 

visual