Over ons

De Bilthuysen is een zorgaanbieder in De Bilt en omgeving. Wanneer u hulp nodig heeft bij alledaagse dingen, of juist heel specialistische zorg nodig hebt, kunt u een beroep op ons doen. Het is ons doel om u te helpen om uw leven op uw eigen manier en in uw eigen, vertrouwde omgeving te leiden. Met veel aandacht, in gelijkheid en samen met u en uw omgeving. Of u nu extra ondersteuning thuis nodig heeft, moet herstellen van een operatie of wanneer u niet meer thuis kunt wonen, maar wel wilt wonen zoals thuis.

Bij u thuis, of bij u thuis in ons huis

We helpen u graag om zo lang mogelijk thuis zelfstandig te kunnen zijn. Mocht u echter intensieve verzorging, verpleging en behandeling nodig hebben, bij bijvoorbeeld dementie of een ernstige lichamelijke beperking, dan stellen wij alles in het werk om u een zo waardig mogelijk leven te laten leiden in één van onze zorg- en wooncentra. Deze zorg- en wooncentra hebben allemaal een eigen karakter. Toch hebben ze ook veel met elkaar gemeen: gezelligheid, veiligheid, geborgenheid en sfeer.

Geen nummers, maar mensen

Als zorgaanbieder weten we als geen ander hoe belangrijk het is om gezien te worden. U kunt hulp nodig hebben, maar dat betekent niet dat u hulpeloos bent. Uw wensen, uw interesses, uw voorkeuren en wat u écht belangrijk vindt: wij stemmen er onze zorg en ondersteuning op af, zo goed en zo kwaad als het kan. Leven in plaats van geleefd worden, noemen we dat.

Even uniek als u

Een huis is pas een thuis wanneer iemand zijn of haar eigen keuzes kan maken. Daarnaast is ieder mens uniek. Wij geloven daarom niet in standaardoplossingen. Net als u, is de manier waarop wij ons werk doen ook uniek. Zo beginnen we bij De Bilthuysen altijd met een zeer uitgebreide kennismaking. Wij willen u goed leren kennen, en u wilt natuurlijk ook graag weten met wie u precies van doen heeft. Daarbij hebben we het graag over de dingen die écht belangrijk zijn, samen met u en uw familie. Dat doen we niet eenmalig, maar zeer regelmatig. Uw situatie, maar ook de omstandigheden, kunnen immers veranderen. Pas wanneer we weten waar u belang aan hecht, kunnen we samen invulling geven aan hoe we u het beste van dienst kunnen zijn. Samen met ons vaste team van medewerkers en vrijwilligers, met u, uw naasten, en iedereen die belangrijk voor u is.