Hulp bij het huishouden

Als u hulp bij het huishouden nodig heeft dan kunt u zich wenden tot het sociaal team van de gemeente. Zij bepalen of u aanspraak kunt maken op huishoudelijke hulp vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). Voor huishoudelijke hulp vanuit de WMO bent u een eigen bijdrage verschuldigd.

Als u geen hulp bij het huishouden krijgt (of wilt) via de gemeente dat kunt u huishoudelijke hulp ook particulier bij ons inkopen. Informatie over de voorwaarden en de tarieven krijgt u door te bellen naar ons algemene nummer.

Contact, meer informatie en indicatie
Rechtstreeks contact met de planner Huishoudelijke Hulp De Bilthuysen: T: (030) 27 47 990. Op werkdagen bereikbaar tussen 09.15 uur en 10.15 uur en tussen 12.15 uur en 13.15 uur. Een indicatie aanvragen dient u te doen via Sociaal Team Mens De Bilt, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / www.mensdebilt.nl/aanmeldformulier-sociaal -team-debilt.

 

Interessante links
•Website van de Rijksoverheid – zorg en ondersteuning thuis
•Website CAK – huishoudelijke hulp
•Website U-pas (de U-pas is een gratis meedoen-pas voor mensen met een laag inkomen in Utrecht, De Bilt, Houten, IJsselstein en Stichtse Vecht) - www.u-pas.nl

GenietenBilthuysenBlauw

KlantenVertellenGroen

Voor Ouderen

WachtlijstenTarievenButton

AanvullendeDienstverleningButton

SamenwerkenRegioButton