De Leijen Zuid

Comfortabel wonen zoals u gewend bent, met zorg dichtbij

ai appartementen De Leijen Zuid bij PB

U wordt ouder en heeft bij een aantal zaken ondersteuning nodig, waardoor u in aanmerking komt voor een zorgindicatie. Dan hoeft u niet meteen alles uit handen te geven en te verhuizen naar een zorginstelling. U kunt ervoor kiezen veilig, gezellig én betaalbaar te wonen in één van de splinternieuwe appartementen van De Leijen Zuid in Bilthoven en daarbij rekenen op de zorg en ondersteuning van De Bilthuysen.

03 SSW Jubileumlogo 100jaar 05122017 DEF kopie 003

 Woonstichting SSW bouwt momenteel aan het nieuwe appartementencomplex aan de Van Heukelomlaan in Bilthoven, waar volgens verwachting eind 2018 de eerste huurders hun intrek nemen. Wonen in een appartement van De Leijen Zuid is duurzaam, betaalbaar en levensloopbestendig. De woningen zijn energieneutraal. Zo worden zij gasloos en er worden warmtepompen en zonnepanelen geplaatst. Alle appartementen vallen onder de sociale huurgrens en zijn in de eerste plaats bedoeld voor 65-plussers. Daarmee worden de woningen zo gebouwd dat zij ook goed toegankelijk zijn voor mindervaliden of mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben.

ai appartementen De Leijen Zuid boszijde bij PB

Voor het bieden van zorg en ondersteuning trekt SSW samen op met De Bilthuysen, ouderenzorgorganisatie in gemeente De Bilt. Wilt u wonen in appartmentencomplex De Leijen Zuid, dan kan De Bilthuysen u de zorg en ondersteuning bieden die u nodig heeft. Zo kunt u met een indicatie ‘Verpleging en verzorging thuis’, maar ook met een zorgindicatie uit de Wet langdurige zorg in De Leijen Zuid terecht.

Maandag 2 juli 2018 inloopmiddag

Speciaal voor mensen die zijn geïnteresseerd in duurzaam en betaalbaar wonen in een splinternieuw appartement met zorg en ondersteuning dichtbij, voor nu of later, wordt er een inloopmiddag georganiseerd.

Deze vindt plaats in samenwerking met SSW op maandag 2 juli as. van 16.00 uur tot 17.30 uur bij De Bilthuysen, locatie De Bremhorst, Jan van Eijcklaan 31 in Bilthoven. Wij nodigen u van harte uit langs te komen. Medewerkers van De Bilthuysen en SSW gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Bent u verhinderd, maar wel geïnteresseerd?
Dan kunt u contact opnemen met het Bureau Cliëntadvies van De Bilthuysen. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 030 274 78 00 of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meer informatie

Wilt u meer informatie over het appartementencomplex De Leijen Zuid? Die kunt u vinden op www.deleijenzuid.nl.
Wilt u meer informatie over wonen in De Leijen Zuid met zorg van De Bilthuysen? Dat kunt u vinden in deze folder.

Atrium ontmoetingsruimte

 

GenietenBilthuysenBlauw

KlantenVertellenGroen

Voor Ouderen

WachtlijstenTarievenButton

AanvullendeDienstverleningButton

SamenwerkenRegioButton