• Heerlijk wonen in De Koperwiek

    Heerlijk wonen in De Koperwiek

De Koperwiek

Woon- en zorgcentrum De Koperwiek telt 54 appartementen en ligt middenin het centrum van Bilthoven, op steenworp afstand van winkelcentrum De Kwinkelier. Wij zorgen ervoor dat u in De Koperwiek uw leven op eigen wijze kunt leiden. U bepaalt hoe u de dag indeelt, wij passen ons aan. In de mooi aangelegde tuin van De Koperwiek met veel gezellige zitjes en volière is het goed toeven. Aan de voorzijde bevindt zich een sfeervol beschut terras. Centrale ontmoetingsplek is Restaurant De Koperwiek. We bieden een dagelijks keuzemenu aan bewoners en 50-plussers uit de omgeving. U bent van harte welkom bij De Koperwiek!

Wat ons kenmerkt

  • restaurant De Koperwiek, op alle dagen van de week geopend van 9 tot 15 uur
  • internetcafé
  • winkeltje en kapsalon in ‘Huys’
  • uitgebreid activiteitenprogramma (u ontvangt maandelijks een activiteitenoverzicht)
  • huisdieren welkom
  • het gezellige winkelcentrum De Kwinkelier op loopafstand

Appartementen
Elk appartement bestaat uit twee kamers: een slaapkamer en een woon/eetgedeelte en is voorzien van: een badkamer, keukentje, alarmeringssysteem, een brand- en rookmelder, aansluiting voor televisie en radio, draadloos internet, gordijnen, vitrage en vloerbedekking. Alles is gelijkvloers, zonder drempels en volledig aangepast voor rolstoel of rollator.

Huurwoningen
De Koperwiek telt 33 huur(aanleun)woningen. Dit zijn driekamerappartementen van 75m2 en groter. Wilt u meer informatie over of in aanmerking komen voor deze woningen? Neemt u dan contact op met De Bilthuysen. In opdracht van eigenaar Actyz verzorgen wij de verhuur en het beheer. U komt mogelijk in aanmerking voor een woning als u:
- 55 jaar of ouder bent en een zorgindicatie van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) heeft. Een indicatie huishoudelijke zorg valt hier niet onder. Deze richtlijn is van toepassing voor 75% van de woningen.
- 55 jaar of ouder bent, maximaal omvang huursamenstelling is twee personen, niet geschikt voor  bewoning met kinderen. Een zorgindicatie van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) is niet nodig. Een indicatie huishoudelijke zorg volstaat. Deze richtlijn is van toepassing voor 25% van de woningen.
Belt u voor de actuele beschikbaarheid, wachttijden, afmetingen en huurprijzen met de cliëntadviseur. Het inschrijfformulier kunt u hier downloaden

Meer informatie, een rondleiding of direct aanmelden voor De Koperwiek? Heeft u aanvullende vragen? Bel met ons servicepunt 030 27 47 800 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De cliëntadviseur van De Bilthuysen helpt u bij het aanvragen van een indicatie, kan een rondleiding of kennismaking organiseren en geeft antwoord op al uw vragen.

Route De Koperwiek
U kunt met buslijn 77 vlak voor de deur uitstappen.

 

Route De Bilthuysen

GenietenBilthuysenBlauw

KlantenVertellenGroen

Voor Ouderen

WachtlijstenTarievenButton

AanvullendeDienstverleningButton

SamenwerkenRegioButton