Wij zorgen ervoor dat u in De Koperwiek uw leven op eigen wijze kunt leiden. U bepaalt hoe u de dag indeelt, wij passen ons aan. In de mooi aangelegde tuin van De Koperwiek met veel gezellige zitjes en een volière is het goed toeven. Aan de voorzijde bevindt zich een sfeervol beschut terras. In de centrale ontmoetingsruimte kunt u een maaltijd gebruiken. We bieden een dagelijks keuzemenu aan. Ook kunt u er koffie met iets lekkers kopen voor uzelf en uw bezoek. Daarnaast vinden er verschillende activiteiten plaats. U bent van harte welkom bij De Koperwiek!

Wat ons kenmerkt

  • mooie ruime en lichte ontmoetingsruimte
  • uitgebreid activiteitenprogramma (u ontvangt maandelijks een activiteitenoverzicht)
  • huisdieren welkom
  • winkelcentrum op loopafstand

Appartementen

Elk appartement bestaat uit twee kamers: een slaapkamer inclusief bed en een woon/eetgedeelte. Het appartement is voorzien van een badkamer, keukentje, alarmeringssysteem, een brand- en rookmelder, aansluiting voor televisie en radio, draadloos internet, gordijnen en vloerbedekking. Alles is gelijkvloers, zonder drempels en volledig aangepast voor rolstoel of rollator. 

Zelfstandig wonen in nabijheid

In De Koperwiek woont u, met hulp van uw mantelzorgers, zo zelfstandig mogelijk en is er 24/7 ondersteuning en begeleiding in huis. In deze veilige woonomgeving blijft u zelfstandig. Onze insteek: uw eigen manier van leven zoveel mogelijk voortzetten, in nabijheid van zorgmedewerkers en medebewoners. Hierbij heeft ú de regie en maakt u zelfstandig afspraken met bijvoorbeeld uw huisarts of apotheek.

Neem vast een kijkje

Via deze virtuele tour krijgt u vast een indruk van de locatie De Koperwiek:

 

 

Faciliteiten

Bushalte
Kapsalon
Pedicure
Winkelcentrum
Station op loopafstand
Ontmoetingsruimte
(Externe) wasserij

Diensten

De Bilthuysen De Bilt Meneer Muziek

Eigen wijze zorg

Wij vinden het belangrijk dat u uw leven op eigen wijze kunt blijven leiden

Lees meer
De Bilthuysen De Bilt Zorg En Behandeling

Zorg & behandeling

Voor onderzoek, advies, begeleiding of behandeling terecht bij ons advies- & behandelcentrum SilverRade.

Lees meer

Gerelateerd nieuws

Gerelateerde evenementen

Veelgestelde vragen

De Bilthuysen heeft zes locaties waar u kunt wonen met een indicatie, De Biltse Hof, De Bremhorst, De Koperwiek, Weltevreden, Rinnebeek en Plaza Mayor.

Nee, helaas kan dat niet. Dat heeft te maken dat we op elke locatie een bepaald “type” zorg bieden. Afhankelijk van uw indicatie krijgt u de plek, die het beste bij u past toegewezen.

Waar kan ik terecht met vragen?

U kunt met vragen terecht bij ons Bureau Cliëntadvies. Onze medewerkers zijn op werkdagen tussen 9 – 16 uur bereikbaar via telefoonnummer 030 27 47 800 of per e-mail info@debilthuysen.nl