Wij zorgen ervoor dat u in De Koperwiek uw leven op eigen wijze kunt leiden. U bepaalt hoe u de dag indeelt, wij passen ons aan. In de mooi aangelegde tuin van De Koperwiek met veel gezellige zitjes en volière is het goed toeven. Aan de voorzijde bevindt zich een sfeervol beschut terras. Centrale ontmoetingsplek is Restaurant De Koperwiek. We bieden een dagelijks keuzemenu aan bewoners en 50-plussers uit de omgeving. U bent van harte welkom bij De Koperwiek!

Wat ons kenmerkt

  • restaurant De Koperwiek, op alle dagen van de week geopend van 9 tot 15 uur
  • uitgebreid activiteitenprogramma (u ontvangt maandelijks een activiteitenoverzicht)
  • huisdieren welkom

Appartementen

Elk appartement bestaat uit twee kamers: een slaapkamer en een woon/eetgedeelte en is voorzien van: een badkamer, keukentje, alarmeringssysteem, een brand- en rookmelder, aansluiting voor televisie en radio, draadloos internet, gordijnen, vitrage en vloerbedekking. Alles is gelijkvloers, zonder drempels en volledig aangepast voor rolstoel of rollator. 

Huurwoningen

De Koperwiek telt 33 huur(aanleun)woningen. Dit zijn driekamerappartementen van 75m2 en groter. Wilt u meer informatie over of in aanmerking komen voor deze woningen? Neemt u dan contact op met De Bilthuysen. In opdracht van eigenaar Actyz verzorgen wij de verhuur en het beheer. U komt mogelijk in aanmerking voor een woning als u:

  • 55 jaar of ouder bent en een zorgindicatie van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) heeft. Een indicatie huishoudelijke zorg valt hier niet onder. Deze richtlijn is van toepassing voor 75% van de woningen. 
  • 55 jaar of ouder bent, maximaal omvang huursamenstelling is twee personen, niet geschikt voor  bewoning met kinderen. Een zorgindicatie van het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg) is niet nodig. Een indicatie huishoudelijke zorg volstaat. Deze richtlijn is van toepassing voor 25% van de woningen.

Voor de actuele beschikbaarheid, wachttijden, afmetingen en huurprijzen neemt u contact op met de cliëntadviseur. 

Faciliteiten

Winkeltje
Bushalte
Restaurant
Internetcafé
Kapsalon
Pedicure
Audiciën
Winkelcentrum

Diensten

De Bilthuysen De Bilt Meneer Muziek

Eigen wijze zorg

Wij vinden het belangrijk dat u uw leven op eigen wijze kunt blijven leiden

Lees meer
De Bilthuysen De Bilt Zorg En Behandeling

Zorg & behandeling

Voor onderzoek, advies, begeleiding of behandeling terecht bij ons advies- & behandelcentrum SilverRade.

Lees meer

Gerelateerd nieuws

Gerelateerde evenementen

Veelgestelde vragen

De Bilthuysen heeft zes locaties waar u kunt wonen met een indicatie, De Biltse Hof, De Bremhorst, De Koperwiek, Weltevreden, Rinnebeek en Plaza Mayor.

Nee, helaas kan dat niet. Dat heeft te maken dat we op elke locatie een bepaald “type” zorg bieden. Afhankelijk van uw indicatie krijgt u de plek, die het beste bij u past toegewezen.

Waar kan ik terecht met vragen?

U kunt met vragen terecht bij ons Bureau Cliëntadvies. Onze medewerkers zijn op werkdagen tussen 9 – 16 uur bereikbaar via telefoonnummer 030 27 47 800 of per e-mail info@debilthuysen.nl