Wij zorgen ervoor dat u in De Bremhorst uw leven op eigen wijze kunt leiden. U bepaalt hoe u de dag indeelt, wij passen ons aan. In onze sfeervol aangelegde tuin met vogelhuis, trimtoestellen en diverse fleurige zitjes is het ‘s zomers goed toeven. Ook binnen is er veel leven in de brouwerij: in de grote recreatiezaal vinden wekelijks tal van activiteiten plaats. De zaal is een belangrijke ontmoetingsplek voor de bewoners, hun familie en vrienden, én voor veel mensen uit de wijk. U bent van harte welkom bij De Bremhorst!

Wat ons kenmerkt

•  mooie ruime en lichte eet- en recreatieruimte
•  internetcafé
•  diverse knusse zitjes binnen én buiten
•  winkeltje en kapsalon in ‘Huys’
•  uitgebreid activiteitenprogramma (u ontvangt maandelijks een activiteitenprogramma)
•  huisdieren welkom
•  Plusmarkt op loopafstand

Appartementen

Elk appartement bestaat uit twee kamers: een slaapkamer en een woon/eetgedeelte en is voorzien van: een badkamer, keukentje, alarmeringssysteem, een brand- en rookmelder, aansluiting voor televisie en radio, draadloos internet,  gordijnen, vitrage en vloerbedekking.

Huurwoningen

De Bremhorst telt 82 huurwoningen. Wilt u meer informatie over of in aanmerking komen voor deze woningen? Neemt u dan contact op met Woonzorg Nederland 088 921 04 01 (lokaal tarief). Zij verhuren de woningen. Vanzelfsprekend zijn bewoners van de huurwoningen van harte welkom bij alle activiteiten en ontmoetingsplekken van De Bremhorst en kunnen zij gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten. En heeft u zorg nodig? Ons thuiszorgteam staat voor u klaar.

Neem vast een kijkje

Via deze virtuele tour krijgt u vast een indruk van de locatie De Bremhorst:

 

 

Faciliteiten

Restaurant
Winkeltje
Bushalte
Internetcafé
Supermarkt op loopafstand
Kapsalon
Pedicure

Diensten

De Bilthuysen De Bilt Meneer Muziek

Eigen wijze zorg

Wij vinden het belangrijk dat u uw leven op eigen wijze kunt blijven leiden

Lees meer
De Bilthuysen De Bilt Zorg En Behandeling

Zorg & behandeling

Voor onderzoek, advies, begeleiding of behandeling terecht bij ons advies- & behandelcentrum SilverRade.

Lees meer

Gerelateerd nieuws

Gerelateerde evenementen

Veelgestelde vragen

De Bilthuysen heeft zes locaties waar u kunt wonen met een indicatie, De Biltse Hof, De Bremhorst, De Koperwiek, Weltevreden, Rinnebeek en Plaza Mayor.

Nee, helaas kan dat niet. Dat heeft te maken dat we op elke locatie een bepaald “type” zorg bieden. Afhankelijk van uw indicatie krijgt u de plek, die het beste bij u past toegewezen.

Waar kan ik terecht met vragen?

U kunt met vragen terecht bij ons Bureau Cliëntadvies. Onze medewerkers zijn op werkdagen tussen 9 – 16 uur bereikbaar via telefoonnummer 030 27 47 800 of per e-mail info@debilthuysen.nl