Voor liefhebbers van groen en rust is onze locatie De Biltse Hof, op het terrein van Berg en Bosch, zeer gunstig gelegen. Met de vele wandelmogelijkheden in de buurt kunt u het hele jaar door volop genieten van de natuur. En op een zomerse dag is het goed toeven in de grote, beschutte binnentuin en op het gezellige terras aan de voorzijde van het gebouw.

U bent van harte welkom bij De Biltse Hof!

De Biltse Hof biedt een thuis aan mensen met somatische (lichamelijke) problemen. In de Heidetuin zijn 24 eenkamer-appartementen en een aantal huiskamers.

Ook biedt De Biltse Hof plaats aan 68 bewoners met dementie. Zij wonen in 8 kleinschalige woningen, onder de naam Boshuysen, waar het beschermd en veilig wonen is.

Daarnaast kunt u bij De Biltse Hof ook terecht voor revalidatiezorg en herstelzorg

Wat ons kenmerkt

  • elke maand themadiner
  • muziek: iedere maandag een optreden (zoals: klassieke kamerconcerten door Stichting Muziek In Huis, theatervoorstellingen en Nederlandstalige muziek)
  • we werken samen met geriatrische tandartsenzorg Qdent, maar u kunt uiteraard ook uw eigen tandarts behouden
  • uitgebreid activiteitenprogramma

Appartementen

De eenkamerappartementen bestaan uit: een zithoek bij het raam, slaapgedeelte met bed, wastafel met grote spiegel, alarmeringssysteem, brand- en rookmelder, tv-aansluiting en gordijnen. Naast uw eigen appartementen kunt u terecht in de huiskamer. Om een krantje te lezen, muziek te luisteren, een activiteit samen met andere bewoners te doen, samen koffie te drinken en te eten. Net waar u zin in heeft. Alle huiskamers hebben uitzicht op het bos. 

Activiteiten

De Biltse Hof zet zich in voor het welzijn van bewoners. Er is voor elk wat wils. Naast individuele mogelijkheden is er een gezamenlijk programma waar bewoners aan kunnen deelnemen. Wat we zoal bieden: sport en spel, hersengymnastiek, bloemschikken, koken/bakken, concerten, borrelmiddag en video/filmavond. Een paar keer per jaar organiseren we evenementen voor het hele huis, vaak aan de hand van een speciaal thema. Een bijzondere activiteit is 'Muziek in Huis' (klassieke kamerconcerten).

Neem vast een kijkje

Via deze virtuele tour krijgt u vast een indruk van de locatie De Biltse Hof - Heidetuin:

Door deze virtuele tour ziet u meer van locatie De Biltse Hof Boshuysen:

Faciliteiten

Restaurant De Lindetuin
Binnentuin
Bosrijke omgeving
Stiltecentrum
Bibliotheek
Audiciën
Pedicure

Diensten

De Bilthuysen De Bilt Meneer Muziek

Eigen wijze zorg

Wij vinden het belangrijk dat u uw leven op eigen wijze kunt blijven leiden

Lees meer
De Bilthuysen De Bilt Buiten Samen

Kleinschalig wonen

Wij zorgen voor uw naaste in een veilige, vertrouwde omgeving en zorgen voor uitstekende ondersteuning.

Lees meer
De Brug Driebergen Revalideren GRMN

Revalideren

Moet u na een ziekenhuisopname nog revalideren? Dat kan op onze locatie De Biltse Hof.

Lees meer
De Bilthuysen De Bilt Zorg En Behandeling

Zorg & behandeling

Voor onderzoek, advies, begeleiding of behandeling terecht bij ons advies- & behandelcentrum SilverRade.

Lees meer

Gerelateerde evenementen

Veelgestelde vragen

De Bilthuysen heeft zes locaties waar u kunt wonen met een indicatie, De Biltse Hof, De Bremhorst, De Koperwiek, Weltevreden, Rinnebeek en Plaza Mayor.

Nee, helaas kan dat niet. Dat heeft te maken dat we op elke locatie een bepaald “type” zorg bieden. Afhankelijk van uw indicatie krijgt u de plek, die het beste bij u past toegewezen.

Waar kan ik terecht met vragen?

U kunt met vragen terecht bij ons Bureau Cliëntadvies. Onze medewerkers zijn op werkdagen tussen 9 – 16 uur bereikbaar via telefoonnummer 030 27 47 800 of per e-mail info@debilthuysen.nl