Werken bij Flexteam

Vind jij vrijheid belangrijk? Wil je zelf beslissen hoeveel uur je werkt? Je carrière vormen naar jouw leven? Wil je vakkundige zorg bieden aan onze cliënten? Kom dan werken in het Flexteam van De Bilthuysen. Zo heb jij een baan die écht bij je past en bereiken we samen continuïteit van zorg.

 

Hoe werkt het?

Wanneer er een tekort is aan vaste medewerkers in een team of als een collega bijvoorbeeld op vakantie of ziek is, zetten wij collega’s van het Flexteam is. Cliënten hebben namelijk altijd recht op goede begeleiding en zorg. Als Flexmedewerker versterk je onze zorgteams en waarborg jij de continuïteit van zorg.

Binnen het Flexteam heb je een contract (tussen de 2 en 24 uur per week), waardoor je veel vrijheid hebt. Ideaal als je specifieke roosterwensen hebt, een goede balans zoekt tussen werk en privé, als je op zoek bent naar een vakantie-/ bijbaan of als je bijvoorbeeld bewust kiest voor een klein dienstverband. Je bepaalt zelf wanneer je werkt: ’s nachts, in het weekend of misschien alleen op zondag.

Het DNA van een Flexwerker

Het allerbelangrijkste vinden wij dat je als Flexwerker je met hart en ziel inzet. Daarnaast heb je ervaring in de zorg, wat je opleidingsachtergrond ook is. Of je nu student van een zorgopleiding bent, ervaring en/of een diploma hebt als Helpende (niveau 2), Helpende Plus (niveau 2 plus), Verzorgende IG (niveau 3) of een Verpleegkundige niveau 4 bent. In het Flexteam zijn we op zoek naar diversiteit.


Je kunt je nieuwe situaties snel eigen maken en je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid (je wordt namelijk ingezet waar je op dat moment nodig bent). Heb je ook nog eens humor, relativeringsvermogen en weet je goed om te gaan met onverwachte situaties? Dan heb jij het perfecte DNA van een Flexwerker!

Arbeidsvoorwaarden & CAO

Naast een mooie baan in de zorg, beloven wij je ook primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden die interessant voor je kunnen zijn.

Onze sollicitatieprocedure

Bij De Bilthuysen maken we het je makkelijk.

1. Telefonisch contact

2. Kennis maken met je toekomstige team

3. Referentie

4. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprek

Uiteraard houden wij rekening met de RIVM maatregelen

Heb je nog een vraag?

Heb je nog een vraag of wil je meer informatie over werken in het Flexteam bij De Bilthuysen? Neem dan gerust contact op met één van onze Recruiters.