Werken als Helpende

Ben jij een Helpende die juist in deze tijd op zoek is naar werk dat ertoe doet? Wil jij graag een glimlach op het gezicht van onze bewoners/cliënten toveren? Of wil je graag het medicatiecertificaat halen? Kom dan werken als Helpende bij De Bilthuysen. En ontdek de mogelijkheden die wij je kunnen bieden. #werkwaarjeblijvanwordt

Wat maakt het werk van een Helpende (met medicatie) zo bijzonder?

Met een glimlach achter jouw mondmasker en met lachende ogen trek je ’s ochtends de gordijnen open en wens je de bewoner een goede morgen. Je kent de bewoner goed, en weet dat zij een kopje thee op bed zeer waardeert. Dit kopje staat dan ook al voor haar klaar op het nachtkastje. Je voelt een warme hand op je arm en hoort zoals iedere ochtend: “Wat fijn dat jíj mij wakker maakt.”

Werken bij De Bilthuysen is werken met bevlogenheid en warmte. Wij geloven dat zorg anders en beter kan. Jouw team wil goede en vakkundige zorg bieden. Maar nog belangrijker is dat de cliënten/bewoners bevlogenheid en warmte ervaren. Dat vraagt om speciale vaardigheden. Je denkt vanuit mogelijkheden. Durft te veranderen en laat je niet uit het veld slaan als het even anders loopt dan verwacht. Want niet alles wat je wilt, zal meteen lukken. Maar met jouw drive en enthousiasme draag je bij aan een verandering waar iedereen blij van wordt.

Wil jij dit ook?

Hebben we jouw interesse gewekt en ben je in het bezit van een diploma Helpende niveau 2? Dan komen we graag met je in contact.

Onze sollicitatieprocedure

Bij De Bilthuysen maken we het je makkelijk.

1. Telefonisch contact

2. Kennis maken met je toekomstige team

3. Referentie

4. Telefonisch arbeidsvoorwaardengesprek

Uiteraard houden wij rekening met de RIVM maatregelen

Dit bieden we jou

We kijken waar jij blij van wordt als Helpende (plus). Wil jij je medicatiemodule halen? Wil je uitdagend werk? Of juist een baan vlakbij huis? We gaan met je in gesprek om te horen wat jouw wensen zijn en wat wij je kunnen bieden. 

We bieden je naast een zinvolle baan, ook brede opleidings- en trainingsmogelijkheden en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard ontvang je van ons een eindejaarsuitkering en attenties bij bepaalde gebeurtenissen.

Verder willen wij graag lang met je samenwerken dus ook ons contractaanbod zal je waarschijnlijk wel bevallen.

Arbeidsvoorwaarden & CAO

Naast een mooie baan in de zorg, beloven wij je ook primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden die interessant voor je kunnen zijn.

Heb je nog een vraag?

Heb je nog een vraag of wil je meer informatie over werken bij De Bilthuysen? Neem dan gerust contact op met één van onze Recruiters.