Zoek je meer zingeving in je werk, en wil je iets kunnen betekenen voor mensen die jouw hulp heel goed kunnen gebruiken? Wanneer je toe bent aan een nieuwe uitdaging, en een carrièreswitch wilt maken, dan is een baan bij De Bilthuysen misschien wel precies wat je zoekt.

Werken in de zorg: iets voor jou?

Als je bij De Bilthuysen werkt, ben jij het lichtpuntje in de dag van mensen die jouw hulp hard nodig hebben. Werken in de zorg brengt dan ook veel waardering met zich mee. Je werkt hard, en je inzet is hard nodig. Je krijgt overigens niet alleen waardering van de mensen die je helpt, maar ook van hun familie. En vergeet je collega's niet. Bij De Bilthuysen staan we namelijk ook klaar voor elkaar. Mensen zoals jij, die hart hebben voor anderen en die graag werken in een team, zijn altijd welkom bij De Bilthuysen. We zoeken leergierige mensen met verantwoordelijkheidsgevoel. Collega’s die er niet voor terugdeinzen om de handen uit de mouwen te steken, en die openstaan voor een nieuwe uitdaging.

Starten als zij-instromer

Bij De Bilthuysen kan je als zij-instromer in de zorg aan de slag. Er zijn verschillende startmogelijkheden per jaar, en er zijn verschillende manieren waarop je kunt starten:

  • ADL-hulp: je begint direct met zorgverlening aan onze cliënten. Denk aan wassen, aankleden en ondersteunen bij alle dagelijkse handelingen. Om je hier de juiste handvatten voor te geven, bieden we je een opleiding aan op het ROC. In 15 weken, waarin je een aantal dagen (5) les krijgt maar ook opdrachten in de praktijk uitvoert leer je de fijne kneepjes van het vak. Om deze opleiding te kunnen starten heb je minimaal een vmbo-diploma nodig.
  • Leerling helpende: je volgt op het ROC een opleiding tot Helpende zorg en welzijn niveau 2. Je werkt minimaal 24 uur in de praktijk en gaat één dag per week naar school. Afhankelijk van jouw vooropleiding en ervaring duurt de opleiding 1 of 2 jaar.
  • Leerling verzorgende IG: je volgt op het ROC een opleiding tot Verzorgende IG/Maatschappelijke zorg niveau 3. Je werkt minimaal 24 uur in de praktijk op een van onze locaties en gaat één dag per week naar school. Afhankelijk van jouw vooropleiding duurt deze opleiding 2,5 of 3 jaar.
  • Leerling verpleegkundige: je volgt op het ROC een opleiding tot Verpleegkundige VVT niveau 4. Je werkt minimaal 24 uur in de praktijk op een van onze locaties en gaat één dag per week naar school. Voor deze opleiding heb je minimaal een vooropleiding nodig op mbo-niveau 4 of havo. De opleiding duurt 2,5 jaar.

Meld je aan!

Wil je meer weten of direct je motivatie inclusief cv naar ons opsturen? Neem contact met ons op!