Werken bij ons

Vind hier een toffe baan bij ons! Zoek in ons vacatureaanbod.
Zit jouw droombaan er bij?

Bij De Bilthuysen voelt iedereen zich thuis!

Stel je eens voor... je hebt al een heel leven achter de rug. Een leven waarin je misschien wel een huishouden hebt gerund, kinderen hebt opgevoed, een verantwoordelijke baan hebt gehad. Kortom, veel hebt meegemaakt. Maar je wordt ouder en merkt dat je bij een aantal dingen ondersteuning nodig hebt. Omdat je lichamelijke beperkingen krijgt of belangrijke zaken vergeet. De Bilthuysen kan dan zorg uit handen nemen en je ondersteunen. Natuurlijk is dat fijn, maar ook een hele overgang. Want dat doe je liever zelf.

Wij vinden het belangrijk dat je ook dan op eigen wijze je leven kunt blijven leiden, zodat je je thuis blijft voelen. Dat kan in je eigen huis of in een van onze huizen. Jouw ervaringen en wensen zijn leidend voor de zorg en ondersteuning die wij geven. Wij willen dat jij gelukkig en tevreden bent en dat elke dag bijzonder voor je is!

 

Bij De Bilthuysen is geen dag hetzelfde, elke dag is bijzonder!

Jij weet dat een huis pas echt een thuis is als iemand zijn eigen keuzes kan maken. Daarom heb jij oprechte interesse voor het verhaal achter de persoon. Jij wil dat de zorg en ondersteuning die je geeft, is afgestemd op wat iemand bezig houdt, belangrijk vindt en graag wil. Daar maak jij je hard voor. Je bent bevlogen en betrokken, hebt aandacht voor anderen en komt graag met eigen ideeën. Wij geven jouw daarvoor ruimte en een fijne werkomgeving. We vinden het belangrijk dat niet alleen onze cliënt, maar ook jij je thuis voelt bij ons. Daarom zorgen we ervoor dat het werk dat je doet bij jou past en is afgestemd op jouw behoeftes, wensen en ervaringen. Bij De Bilthuysen is voor jou geen werkdag hetzelfde en jij zorgt ervoor dat ook voor onze cliënten elke dag bijzonder is.

Functie in de spotlights

Werken als Helpende

Met een glimlach achter jouw mondmasker en met lachende ogen trek je ’s ochtends de gordijnen open en wens je de bewoner een goede morgen. Je kent de bewoner goed, en weet dat zij een kopje thee op bed zeer waardeert. Dit kopje staat dan ook al voor haar klaar op het nachtkastje. Je voelt een warme hand op je arm en hoort zoals iedere ochtend: “Wat fijn dat jíj mij wakker maakt.”

Wat wil jij?

#werkwaarjeblijvanwordt

Meer informatie

Wat maakt werken bij De Bilthuysen bijzonder?

Toffe baan in de zorg