• Wonen in Boshuysen

    Wonen in Boshuysen

Boshuysen

U vindt Boshuysen op het terrein van Berg en Bosch. Alle acht kleinschalige woningen hebben elk een eigen ingang. Elke woning biedt plaats aan acht bewoners. Wij bieden bewoners een thuis-gevoel wat zo belangrijk is, maar dan in een beschermde bosrijke omgeving en met de benodigde zorg. Net als in de andere kleinschalige woonvoorzieningen van De Bilthuysen, staat de gemoedelijke en huiselijke sfeer ook in Boshuysen centraal. Samen koken, samen aan tafel, samen praten over de dingen van de dag; het zijn belangrijke terugkerende ‘belevingen’ voor de bewoners.

De kamers en voorzieningen
Bewoners hebben een eigen kamer en delen samen een huiskamer, de keuken en het sanitair. De kamers zijn standaard ingericht met een hoog/laag bed, vloerbedekking en gordijnen. De kamer richt u verder naar eigen wens en smaak in. Bewoners kunnen gebruik maken van de:
• kapper
• pedicure en manicure
• stiltecentrum (op de eerste etage)
• geriatrische tandarts op het terrein (XQdent)

Activiteiten
In alle woningen houden we ons vooral bezig met activiteiten die het dagelijks ritme ondersteunen en horen hij het normale gezinsleven. Ook is er veel aandacht voor muziek gerelateerde activiteiten. Muziek beïnvloedt de stemming positief en het is een manier om contact te maken. U kunt denken aan muziektherapie en ons Alzheimer koor. Daarnaast bieden we, met hulp van vrijwilligers en mantelzorgers, een activiteitenprogramma aan. Ieder is vrij om daar aan deel te nemen. Ook bieden we gespreksgroepen met een geestelijk verzorger aan.

Meer informatie, een rondleiding of direct aanmelden voor Boshuysen?
In Boshuysen kunt u terecht voor:

  • Beschermd wonen met intensieve dementiezorg
  • Beschermd wonen met zeer intensieve zorg, vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op begeleiding

Zie de brochure Kleinschalig Wonen voor meer informatie of bel met ons servicepunt via (030) 27 47 800 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Onze cliëntadviseur helpt u bij het aanvragen van een indicatie, kan een rondleiding of kennismaking organiseren en geeft antwoord op al uw vragen.

 

boshuysenL05A5774boshuysenL05A5849

boshuysen 1 2

boshuysenL05A5783boshuysenL05A8713boshuysenL05A5846

Route De Bilthuysen

GenietenBilthuysenBlauw

KlantenVertellenGroen

Voor Ouderen

WachtlijstenTarievenButton

AanvullendeDienstverleningButton

SamenwerkenRegioButton