Na een ziekenhuisopname nog revalideren? Dat kan ook bij De Bilthuysen. Het Geriatrisch Revalidatiecentrum Midden Nederland (GRMN) beschikt over een revalidatieteam dat is gespecialiseerd in geriatrische revalidatie, zoals zorg en behandeling na een beroerte, een heupfractuur, een nieuwe knie of heup, een amputatie, na ziekenhuisopname in verband met een oncologische behandeling en overige aandoeningen. Ook op locatie De Biltse Hof van De Bilthuysen kunt u werken aan uw herstel.

Samen werken aan uw herstel

Het GRMN heeft, afhankelijk van uw indicatie, verschillende mogelijkheden om samen met u aan uw herstel te werken. Dit varieert van intern verblijf van een aantal weken op een van onze locaties en dagrevalidatie tot poliklinische begeleiding. De deskundige medewerkers van het GRMN zijn ervaren in de behandeling en begeleiding van beperkingen die ouderen ervaren als gevolg van meervoudige- en complexe gezondheidsproblematiek.

Het GRMN biedt revalidatie op verschillende locaties in de provincie Utrecht. Dit zijn Sparrenheide in Driebergen, Birkhoven Park in Amersfoort, De Biltse Hof in Bilthoven en Daelhoven in Soest.

Meer informatie

Heeft u behoefte aan meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met het GRMN Opnamebureau.

GRMN Opnamebureau
(088) 513 17 17
opnamebureau@GRMN.nl

 

Het opnamebureau is geopend op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. Daarnaast kunt u aanvullende informatie vinden op de website van GRMN.

 

Locaties

De Bilthuysen De Bilt De Biltse Hof
De Biltse Hof
Bilthoven

Op het terrein van Berg en Bosch vindt u De Biltse Hof. Rustig gelegen in een groene omgeving.

Lees meer