Revalidatie De Bilt

20090819 IMG 7303 kopie

Heeft u onlangs iets meegemaakt, bijvoorbeeld een beroerte of een gebroken heup, bent u opgenomen geweest in het ziekenhuis? Waarschijnlijk wilt u dan zo snel mogelijk terug naar huis of naar uw woonzorgcentrum. Revalidatie is daarbij belangrijk. Het helpt u om na een ziekte of zware operatie uw oude leven weer op te pakken. Als u al iets ouder bent, dan herstelt uw lichaam anders dan in uw jongere jaren. De specialisten van Geriatrisch Revalidatiecentrum Midden-Nederland houden daar rekening mee, waardoor uw revalidatie altijd bij u past.

Revalideren is een persoonlijk proces
Ieder lichaam herstelt anders en uw persoonlijke levenswijze en voorkeuren zijn uniek. Wij luisteren naar uw wensen en behoeften en stimuleren u zo veel mogelijk zelfstandig te doen, zodat u sneller naar uw eigen vertrouwde plek kunt. We bespreken met u het eventuele vervolgtraject dat het beste bij u past en in de thuissituatie kan worden voortgezet. Voor de ontwikkeling van de revalidatiezorg werken wij nauw samen met de ziekenhuizen uit de omgeving en het revalidatiecentrum De Hoogstraat in Utrecht.

Contact 
Voor vragen en informatie kunt u contact opnemen met het GRMN Opnamebureau via (088) 513 17 17 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het opnamebureau is geopend op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur en in de weekenden van 10:00 tot 14:00 uur.

SiteLogo

GenietenBilthuysenBlauw

KlantenVertellenGroen

Voor Ouderen

WachtlijstenTarievenButton

AanvullendeDienstverleningButton

SamenwerkenRegioButton