Voor een comfortabel en plezierig verblijf

Onze Zorghotels Wiltzangk in De Bilt en Bilthoven zijn een uitstekende plek als u in een rustige, comfortabele omgeving tijdelijk wilt verblijven. U kunt bij ons terecht als overbrugging tussen ziekenhuis en thuis. Hotelzorg kan ook een uitkomst bieden als uw mantelzorger even niet beschikbaar is, als u na een moeilijke periode even tot rust wilt komen. Samen met u wordt afgesproken welke zorg u nodig heeft. U kunt hotelzorg ook boeken als u tijdelijk extra dicht in de buurt wilt zijn van uw familielid of bekende als zij in Wiltzangk of een andere locatie van De Bilthuysen verblijven.

Wiltzangk 7Wiltzangk kenmerkt zich door:

  • deskundige zorg
  • persoonlijke aandacht
  • een comfortabel verblijf

Wij geven u de aandacht en ondersteuning
die u wenst. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig. De zorgmedewerker kan u helpen bij uw verzorging of u praktische ondersteuning bieden. Ons team medewerkers heeft een ruime ervaring in het ondersteunen, verzorgen en verplegen van mensen. Afhankelijk van uw zorgvraag kan het team worden aangevuld met paramedici zoals een fysio- en ergotherapeut, diëtist, e.d. Voor de medische zorg wordt een huisarts, zo mogelijk uw eigen huisarts, ingeschakeld.

Waar vindt u Wiltzangk


Onze Zorghotels Wiltzangk zijn gevestigd in zorgcentrum Weltevreden in De Bilt en in zorgcentrum De Biltse Hof in Bilthoven. Zij vormen onderdeel van Stichting De Bilthuysen.

Weltevreden

Zorghotel Wiltzangk is gevestigd in een rustige vleugel van woonzorgcentrum Weltevreden in De Bilt, vlakbij winkels en openbaar vervoer. Het zorghotel ligt niet zo ver van het dorpscentrum van De Bilt. Hier vindt u winkels en horecagelegenheden. Rondom De Bilt liggen mooie bossen en natuurgebieden, zoals het weidegebied rond de oude forten in de ring rond Utrecht.  

Wiltzangk 6  Wiltzangk 32Wiltzangk 28

Ruime kamers

U beschikt over een ruime kamer met alle comfort en privacy. De kamers zijn voorzien van een bed, zithoek en een pantry. Indien u dat wenst kunt u zelf koffie en thee zetten. Uiteraard beschikt u ook over een eigen badkamer met toilet, douche en wastafel. De kamers hebben een openslaande deur naar een Frans balkon. Alle kamers beschikken over draadloos internet, telefoon, TV en alarm.  Dat laatste geeft u de zekerheid dat er in geval van nood snel zorg beschikbaar is.

Wiltzangk 30  Wiltzangk 10Wiltzangk 7

De Biltse Hof/Wiltzangk

Dit Zorghotel Wiltzangk is gevestigd in in een aparte vleugel in De Biltse Hof in Bilthoven op het terrein van Berg en Bosch.

U vertoeft hier heerlijk tussen de bossen waar u kunt wandelen of het hertenpark bezoeken.  Het hotel is voorzien van een ruime living met gezellige zitjes en een open keuken. Er zijn 6 slaapkamers, die allen ingericht zijn met een zitje, linnenkast, wifi en een televisie. 2 Slaapkamers zijn voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet, 4 slaapkamers zijn voorzien van een wastafel, er zijn 2 gezamelijke badkamers. In de zomer kunt u heerlijk buiten zitten op het bijborende terras.

 

 

Voorzieningen

Er is een gezellige huiskamer met een ruim balkon, waar u andere gasten kunt ontmoeten. Hier treft u boeken en spelletjes aan. Als u wilt kunt u hier ’s middags de lunch gebruiken. Ook is er de mogelijkheid gebruik te maken van restaurant Bij de Tijd dat zich op de begane grond bevindt. Wij bieden ook de mogelijkheid voor familie of vrienden om te overnachten. BijdetijdKlokken

  • Wiltzangk beschikt over een eigen fysiotherapie en fitnessruimte.
  • Op de begane grond bevindt zich het wijkrestaurant Bij de Tijd waar de koks door de week  een heerlijke maaltijd voor u bereiden. Bij de Tijd beschikt over een fijn terras waar u bij goed weer kunt genieten van een kopje koffie of een lunch. Het restaurant staat open voor iedereen, dus u kunt hier ook met uw familie of kennissen terecht.
  • In en rond het restaurant vinden dagelijks diverse activiteiten Dit varieert van yogalessen tot een intercultureel eetcafé. Als gast van Wiltzangk kunt u deelnemen aan deze activiteiten.
  • U kunt ook gebruik maken van de kapper en schoonheidsspecialiste.

De omgeving

De Bilt is een prachtige plaats om te verblijven. U kunt hier alle kanten op als u zich goed genoeg voelt om er op uit te gaan. Utrecht is als grote stad binnen handbereik. Minder groot, maar wel heel gezellig is het dorpscentrum van De Bilt. Dit ligt op een minuut of tien lopen van het zorghotel. U treft daar uiteenlopende winkels en gezellige horeca. Houdt u meer van de natuur? Ook dan is de Wiltzangk perfect gelegen. Op fiets- en ook loopafstand treft u prachtige uitgestrekte bossen en natuurgebieden. 


   Wiltzangk 2   vollenhovedebilt   Wiltzangk 4

Kosten en vergoeding

Financiering is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De gemeente of de zorgverzekeraar kan uw verblijf betalen. In sommige gevallen zal er geen vergoeding zijn. Wij helpen u graag met het regelen van de mogelijkheden voor vergoeding. Om u een indicatie te geven treft u een aantal mogelijkheden aan hoe uw verblijf in Zorghotel Wiltzangk vergoed of betaald kan worden:

  • Indicatie ELV (Eerste Lijns Verblijf): U kunt een indicatie voor ELV krijgen via uw huisarts (en bij ziekenhuisopname bij het ziekenhuis). De vergoeding is onderdeel van de afspraken die u heeft met uw zorgverzekeraar.
  • Aanvullende verzekering: Veel verzekeringen hebben vergoeding voor verblijf in een zorghotel in de aanvullende verzekering opgenomen. Raadpleegt u hiervoor de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. Wij hebben contracten met vrijwel alle grote verzekeraars. Afhankelijk van de indicatie zijn er ook andere vergoedingen mogelijk. Heeft  u geen aanvullende verzekering of passende indicatie dan betaalt u de kosten voor het verblijf zelf. 

Wij informeren u graag over de indicaties en de daarbij behorende regelingen en/of vergoedingen.

bij de tijd 2 1  Wiltzangk 22Wiltzangk 23

Reserveren Zorghotel

Wilt u gebruik maken van Hotelzorg Wiltzangk? Vult u dan bijgaand formulier in. Heeft u vragen of hulp nodig bij het invullen? Neemt u dan contact met ons op via  (030) 225 02 25 of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

GenietenBilthuysenBlauw

KlantenVertellenGroen

Voor Ouderen

WachtlijstenTarievenButton

AanvullendeDienstverleningButton

SamenwerkenRegioButton