Een precieze startdatum is nog niet bekend, toch zijn de voorbereidingen voor de vaccinatie van cliënten, die wonen op een locatie van De Bilthuysen in volle gang.

Toestemming

Deze week vragen wij alle wettelijke vertegenwoordigers van cliënten, die wonen op een locatie van De Bilthuysen en die vallen onder de specialist ouderengeneeskunde, het toestemmingsformulier voor vaccinatie van hun dierbare in te vullen en terug te sturen. Deze toestemmingsformulieren worden zowel digitaal via de corona-update, als via de post verstuurd. Cliënten, die wonen bij De Bilthuysen, die het formulier zelf kunnen invullen, ontvangen deze via de interne post.
Cliënten, die wonen op een locatie van de Bilthuysen en die niet vallen onder de specialist ouderengeneeskunde, worden door de eigen huisarts uitgenodigd voor vaccinatie.

Meer over coronavaccinatie

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u graag meer wilt over de coronavaccinatie. 

Op de website van de Rijksoverheid coronavaccinatie.nl staat alle informatie over de vaccinatie tegen het coronavirus.

Over het vaccin

Het vaccin dat beschikbaar zal zijn voor bewoners van Lyvore is vooralsnog het vaccin Comirnaty van Pfizer/BioNTech

Hier leest u de handige vragen en antwoorden over het coronavaccin dat wordt gebruikt voor het vaccineren.

Professor Marjolein van Egmond over het coronavaccin

Het coronavaccin is een veelbesproken onderwerp. Het vaccin is er snel gekomen, kan dat dan wel veilig zijn? Hoe zit het met de langetermijneffecten? En hoe moet je kijken naar de risico's van zo'n vaccin? Zomaar wat vragen die velen van ons hebben. Graag delen we daarom alvast een filmpje waarin professor Marjolein van Egmond (Amsterdam UMC) deze en andere vragen over het coronavaccin beantwoordt. Bekijk het filmpje: