vrijdag 20 september 2019 van 13:00 tot 16:00.

Van der Valk hotel De Bilt
De Holle Bilt 1
3732 HM De Bilt
Ruimte:

OC Rinnebeek en Netwerk Ketenzorg Dementie De Bilt organiseren op vrijdag 20 september een unieke activiteit in het kader van Wereld Alzheimerdag. Komt u ook een dansje wagen?

Waag een dansje in ‘Het Danspaleis’

In het kader van Wereld Alzheimer Dag (21 september 2019) organiseert Netwerk Ketenzorg Dementie De Bilt op vrijdag 20 september ‘Het Danspaleis’. Een unieke, gezellige middag vol muziek, bewegen, plezier, aandacht en nostalgie, speciaal voor mensen met dementie, hun mantelzorgers, vrijwilligers en andere betrokkenen. 

 

 

Vrijdag 20 september vanaf 13.00 uur is iedereen van harte welkom om te komen dansen en andere mensen te ontmoeten tijdens ‘Het Danspaleis’, in Hotel/Restaurant Van der Valk, aan De Holle Bilt 1 in De Bilt. Tussen 13.00 en 14.00 uur kunt u korte workshops volgen, zoals Tai Chi Qigong, Yoga en valpreventie. Om 14.00 uur opent burgemeester Sjoerd Potters ‘Het Danspaleis’, waarna er naar hartenlust gedanst kan worden. Er zijn vrijwilligers aanwezig om u uit te nodigen voor een dans of om gezellig een praatje te maken. Ook wordt er een bijzondere oudere en/of vrijwilliger in het zonnetje gezet en u kunt u favoriete nummers aanvragen in de Favorieten Carrousel. Van der Valk zorgt ervoor dat het ook de inwendige mens aan niets ontbreekt.

Iedereen is van harte welkom!
‘Het Danspaleis’ is gratis en u kunt zich eenvoudig aanmelden via mantelzorg@mensdebilt.nl of telefonisch via 030 727 15 56.
Lijkt het u leuk om als vrijwilliger met onze bezoekers te dansen of een praatje aan te knopen? Neemt u dan contact op met mantelzorgconsulent Marianne Houkamp via e-mail m.houkamp@mensdebilt.nl of telefoon 030 727 15 56/ 06 13 07 11 29. ‘Het Danspaleis’ verzorgt voor deze vrijwilligers vanaf 13.00 uur een speciale korte training ‘contact maken’ in Restaurant Van der Valk.

Netwerk Dementie De Bilt
Het Netwerk Dementie De Bilt bestaat uit 15 samenwerkende organisaties die tot doel hebben mensen met dementie en hun mantelzorgers te ondersteunen met begeleiding en zorg op maat. Deze activiteit wordt door het netwerk in gezamenlijkheid georganiseerd waarbij o.a. Alzheimer Nederland, Gemeente De Bilt, Hotel/Restaurant Van der Valk, MENS De Bilt, De Bilthuysen, King Arthurgroep, Casemanagement Dementie, Accoladezorg, Huisartsen de Bilt, Home Instead, Senior Support, Vitras/Santé Partner, Beth Shamar, Huize Het Oosten en Onvergetelijk Leven belangeloos bijdragen om dit mogelijk te maken.