donderdag 17 oktober 2019 van 10:30 tot 12:30.

Ontmoetingscentrum Rinnebeek
Sint Laurensweg 11
3732 BA De Bilt
Ruimte:

Ontmoetingscentrum Rinnebeek organiseert een bijeenkomst voor mantelzorgers met het thema ‘Stilstaan bij jezelf’. Mamaji Godefrooij, psycholoog zal deze bijenkomst vorm geven. Zij heeft jarenlange ervaring op het gebied van meditatie en mindfulness.

Het zorgen voor een naaste met dementie is een grote uitdaging. Je naaste vergeet zaken, reageert anders, heeft andere emoties. Kortom het is niet neer die persoon die het altijd was, de persoon is steeds minder zelfstandig en heeft steeds meer aandacht en zorg nodig. Juist om het vol te houden en toch te kunnen genieten van goede momenten is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen.

Er worden een aantal methoden vanuit meditatie en mindfulness aangeboden om rust te vinden en om duidelijk te krijgen wat je nodig hebt om de zorg vol te houden, er is ook ruimte voor gesprek. Mantelzorgers en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom. De bijeenkomst is gratis, graag aanmelden.

 

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor deze bijeenkomst? Dan kunt u bellen naar 06 83 80 74 59 of een mail sturen naar ocrinnebeek@debilthuysen.nl